Ben je werkzaam als leefstijlcoach en help je mensen met gewichtsreductie? Vallen niet al je cliënten af? Frustreert het je dat het niet lukt om iedereen succesvol te helpen met zijn/haar gewichtsprobleem? Volg dan de ééndaagse verdiepingscursus voeding:
Helpt mijn cliënt valt niet af!
In deze cursus leer je meer over voeding en afvallen als het allemaal even niet zo vlot. Je leert:

- meet- en weegresultaten diepgaander analyseren en gebruiken dan dat je nu doet (hier is veel te ‘halen’)
- eetgedrag analyseren (zoals emotie- of impuls eten)
- op eetstoornissen te screenen
- de belemmerende rol van rituelen en gewoonten en hoe je die juist kunt benutten
- de omgeving en hoe daar mee om te gaan
- genetische, medische en hormonale oorzaken van niet-afvallen (in het kort)
- diepgaandere kennis en inzicht om een dagmenu samen te stellen
Wat mag je van deze cursus verwachten?
- Een inspirerende, praktische en intensieve cursusdag
- Resultaat: je kent de belangrijkste oorzaken waarom je cliënten niet afvallen en weet wat je hieraan kunt doen
- Voorwaarde voor deelname: je hebt, bij voorkeur, een basiscursus GLI afgerond en bent fysio-/oefentherapeut met basiskennis over voeding bij overgewicht en obesitas
- Datum: 28 januari 2021, 9.00 – 17.00 uur
- Cursuslocatie: Driebergen, Vergaderboerderij ‘Champ Aubert’
- Groepsgrootte: Minimaal 12 en maximaal 21 deelnemers
- Investering: € 235,- incl. syllabus, koffie/thee, lunch
- Accreditatie: geen actuele accreditatie.
Docent/expert
Josette van Toor is sportdiëtist, performance nutritionist en officieel partner van NOC*NSF. Dit is wat haar drijft: ‘Voeding is de kern van het lichaam. Voeding zorgt voor celdeling en is daarmee de bron. En iets wat zó belangrijk is, dat doe je niet met half werk. Je gaat net zo serieus om met je voeding als met je trainingen’. En zo werkt dat ook in een GLI.